Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Dolda detaljen i Victorias outfit – se hisnande prislappen

14 jul, 2024, 19:00
Johanna Lejon
Noterade ni den dolda detaljen i Victorias outfit? Inte? Läs då vidare.
Annons

Årets Victoridag gick inte av för hackor. Firandet inleddes under eftermiddagen när kronprinsessan och den kungliga familjen samlades framför Sollidens slott.

Johan T Lindwall om Victoriadagen – och Chris blunderBrand logo
Johan T Lindwall om Victoriadagen – och Chris blunder

Inför en stor skara besökare utbringade kungen ett fyrfaldigt leve för kronprinsessan. På plats utanför Sollidens slott var även Borgholms kulturskolas barnkör som framförde sånger.

Försvarsmakten sköt traditionsenligt salut för konprinsessan på födelsedagen, meddelar kungahuset på sin sajt. ”Förutom att vara allmän flaggdag är kronprinsessans födelsedag också en av Försvarsmaktens salutdagar. Saluter om 21 skott sköts från de fasta salutstationerna på Skeppsholmen i Stockholm, Kungshall i Karlskrona, Skansen Lejonet i Göteborg, Kusthöjden i Härnösand samt från ett rörligt salutbatteri vid Kvarnängen i Boden” skriver man på sin sajt.

Annons

Efter Solliden vankades det kortege och därefter var det dags för konsert. Yvette Hermundstad var konferencier under Victoriakonserten och artisterna Edda Magnason, Molly Hammar, Albin Lee Meldau, Olivia Lobato och Lena Philipsson uppträdde. Augustifamiljen under ledning av Stefan Sporsén var husband.

Victorias lyxiga detalj – kolla in prislappen

Dagen till ära satsade Victoria på en ny klänning. Victorias klänning kommer från Saloni och går under namnet Riya B Belted Dress. Klänningen är ett nytt tillskott i kronprinsessan Victorias garderob och har en prislapp på 8 533 kronor, hos webbutiken Farfetch. På Victoriakonserten visade hon senare en detalj i outfiten: en väska. Väskan kommer från Bottega Veneta och går under namnet The Mini Pouch Bag. Väskan passade Victorias outfit perfekt. Men som bekant: smakar det så kostar det. och kostar, det gör Victorias fina väska. Närmare 22 000 kronor.

Foto: TT

Annons