Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Dolda situationen kring Ewa Westling, 79, – som bara de närmaste vet om

26 jul, 2024, 04:00
Ewa Westling, kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Situationen kring Ewa Westling hålls helt dold för allmänheten – det här får bara de närmaste nås av.
Annons
WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla årBrand logo
WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla år

Ewa Westling, 79, är en spännande person. Trots att hennes son är gift med en kronprinsessa - som hon därmed är svärmor till - håller hon en låg profil.

Ja, ofta går det lång tid mellan gångerna vi får en glimt av Ewa, som bara kliver ut i det kungliga strålkastarljuset om det är något riktigt stort på gång.

Sin tid tillbringar hon hellre i lugna och natursköna Ockelbo där hon och maken Olle Westling, 79, bor kvar i samma faluröda villa som prins Daniel växte upp i.

Och privatlivet föredrar Ewa att hålla just privat. Därmed nås inte heller allmänheten av situationen som pågår kring Ewa i sommar...

Ewa Westlings väldigt privata liv

Ewa är en kvinna med många intressen, däribland motorcyklar, bakning och läsning – och så har hon ju två kungliga barnbarn som förgyller hennes liv.

Annons

Prins Daniels mamma står mycket nära prinsessan Estelle och prins Oscar, och hemmet i Ockelbo fungerar som ett andningshåll för hela kronprinsessfamiljen.

Här kan Victoria, Daniel och barnen pusta ut på riktigt och njuta av allt det som Ewa och Olles oas har att erbjuda. Som Svensk Damtidnings mångåriga reporter Ellen Myrgård Lindén uttryckt det:

– Än idag betyder Smältvägen i Ockelbo otroligt mycket för Victoria och Daniel – och för Estelle och Oscar! De har en väldigt nära relation till sin farmor och farfar och i Ockelbo gör de helt vardagliga saker, som pappa Daniel gjorde när han var liten.

Ewa Westling, Olle Westling, prins Daniel och prinsessan Estelle poserar med varandra
Ewa och Olle Westling står mycket nära sina kungliga barnbarn. Här med prinsessan Estelle i samband med prins Oscars dop, 2016. Foto:Robert Eklund/TT

Dolda situationen kring Ewa Westling

Och nu på sommaren finns det alla chanser till att umgås med barnbarnen – men det är också umgängen som hålls under radarn, helt i linje med Ewas och Olles privata stil.

Ja, allt som oftast får bara de närmaste veta när makarna Westling träffar sina älskade barnbarn, men vi vet att Ewa och Olle brukar besöka Solliden, där kungafamiljen tillbringar sina somrar.

Här bor kungaparet på eget majestät på slottet medan de andra familjemedlemmarna bor i olika hus på området, omgivna av grönska. Ett perfekt upplägg med andra ord, som även Ewa och Olle får njuta av.

Foto: Stefan Jerrevång/Svensk Damtidning, TT

Annons