Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottning Margrethe anlände i kungahusets galavagn

05 jan, 2018, 09:34
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Festen fortsätter!
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nyårsfestligheterna har inte tagit slut ännu i Köpenhamn. Drottning Margrethe anlände under torsdagen till Christiansborgs slott i det danska kungahusets finaste vagn, klädd i 24 karats bladguld och fyra förgyllda kronor på taket och målat riksvapen på dörrarna. Precis som förut bar drottningen en värmande päls. Gästerna bjöds sedan på kaffe och småkakor i tronsalen.

Även kronprinsessan Mary och kronprins Frederik deltog i “Nyårskuren” och denna dag var Mary klädd i en kort sammetsjacka och en frasande beige sidenkjol.

Annons