Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottning Margrethe: Det ser jag på tv

09 apr, 2016, 14:00
AvJohanna Lejon
Drottning Margrethe fortsätter att bjuda på sig själv. Nu avslöjar hon vad hon ser på tv.
Annons
margrethe-henrik-ste

I den tredje delen av dr.dk:s dokumentärserie “Dronningens slotte” visar drottning Margrethe runt på Fredensborgs slott. Vid ett tillfälle får vi titta in i den lilla blå salongen, ett rum som drottningen har en speciell relation till. Drottningen beskriver rummet som “hemtrevligt”, skriver Billed-Bladet.

– Dessutom är det också där vi tittar på tv. Jag tittar inte mycket på TV, men vi har i alla fall en TV här.

Margrethe avslöjar, i dokumentären, att hon i princip bara ser på nyheterna. Men att det finns tillfällen då annat på tv också fångar hennes uppmärksamhet.

– Vi äter middag ganska sent och ibland krockar tv-programmen med vår middagstid så ibland äter vi härinne, avslöjar Margrethe.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons