Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottning Margrethe gick på teater i London

18 dec, 2011, 09:24
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Dagarna före jul smet drottning Margrethe av Danmark iväg till London. Och anledningen var inte julshopping – inte i första hand i alla fall – utan för att få sig en dos kultur.

Det som lockade drottning Margrethe var den fantastiskt kritikerrosade föreställningen på Convent Garden i London av Shakespeares “Richard II”.

– Hon hade inget sällskap med sig, bara två livvakter, berättar en bänkgranne från teatern. Hon verkade helt fascinerad av föreställningen, även om hon var först ut i pausen. Men det var uppenbarligen för att hon var otroligt röksugen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Åström

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Ni vill fira jul med svenska och norska kungafamiljen››

Drottning Margrethe: Sönerna säger jag är it-analfabet››

Det har blivit mycket av prins Henrik..››

Annons