Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottning Margrethe hastigt sjuk - ställde in i sista minuten

25 okt, 2016, 07:02
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Drottning Margrethe är inte den som ställer in i onödan. Men under måndagen satte ryggsmärtor stopp för de kungliga plikterna
Annons
Margrethe-Ibl-1

Drottning Margrethe skulle under måndagen vara med vid en högtidlig prisceremoni på Köpenhamns universitet. Men bara timmar innan meddelade danska hovet att drottningen var tvungen att ställa in på grund av ryggsmärtor.

Enligt danska Billed-Bladet har drottningen flera officiella åtaganden den här veckan och under tisdagen ska hon vara med vid en mottagning för Danish Maritim Forum. Hovet säger till tidningen att drottningen får hjälp för sin rygg och att det är hennes dagsform som avgör vilka plikter hon kan utföra. Därför finns en krisplan för tisdagen. Är drottningen opasslig rycker kronprinsessan Mary ut i hennes ställe.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Liv Sander.

Foto: Ibl.

Annons