Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottning Margrethes present till folket - delar med sig av privata julbilder

01 dec, 2016, 17:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Drottning Margrethe
Drottning Margrethe bjuder folket på en riktigt rolig julkalender. Varje dag fram till julafton delar hon med sig av privata bilder i sociala medier.
Annons

Det lackar mot jul och till alla barns stora glädje är det i dag dags att öppna den första luckan i julkalendern. Men julkalendrar är även till glädje för vuxna, det har danska drottning Margrethe förstått. Hon har nu tillsammans med personalen vid hovet sammanställt en alldeles egen “kalender” som publiceras på Instagram. Varje dag öppnas en ny lucka och dagens förställer en privat bild från när Margrethe och Henrik klär granen under julen 1987.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“På kungahusets Instagramprofil kommer det fram till julafton att “öppnas” en lucka med bilder och manuskript från Hennes Majestät Drottningens samling. Drottningen har själv varit med och sammanställa julkalendern, och dagens bild är från julafton 1987 när julgranen kläs i Kancellihuset på Fredensborgs slott” skriver hovet under bilden.

Av: Liv Sander.

Foto: Instagram.com/detdanskekongehus

Annons