Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottning Silvia berättar om dopet: "Mycket energi"

01 jun, 2016, 06:00
AvJohanna Lejon
Nu berättar drottning Silvia om dopet i förra veckan.
Annons
Drottning-Silvia-Ibl

Det är för Expressen som drottning Sivlia öppnar upp och berättar om förra veckans kungliga dop. Dopet var fyllt av glädje och lycka. Dessutom blev det en hel del barnbus eftersom både prinsessan Estelle, prinsessan Leonore, prins Nicolas och dopbarnet Oscar var med.

– Mycket energi var det. Det är föräldrarna som är lite nervösa. Men det var en glad tillställning, den var bara fin, berättar drottningen för Expressen.

Hon fortsätter:

– Lilla Oscar var så trygg i mammas och pappas famn. Han är lugn och fin, han är en söt liten pojke. Väldigt snäll, och han mår bra.

Drottningen berättar också att kungafamiljen tog fasta på Jesus ord under dopet.

– Det var viktigt, familjärt och varmt. Det var glatt också, när man tänker på de små familjemedlemmarna som verkligen var med. Det härligaste som finns är ett barndop. Jesus sa också “låt barnen komma till mig”, och vi tog barnen med oss. Så ska det vara.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: IBL

Annons