Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottning Silvia följde med prinsessan Madeleine till USA

24 jun, 2014, 16:36
author
Annons
Madeleine
silvia

Prinsessan Madeleine, Chris O´Neill och prinsessan Leonore är tillbaka i USA.

Annons

Prinsessan Madeleine tackar för alla “likes” på sin Facebook-sida och lade nyss upp den här fina bilden.

Nära hjärtat

– Som ni vet ligger mitt arbete med World Childhood Foundation nära hjärtat. Jag är speciellt glad över att kunna berätta vad vi har på gång under de kommande veckorna i USA…, skriver prinsessan Madeleine, som nu är tillbaka i USA efter vistelsen i Sverige.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Leonore

Madeleine och Chris O’Neill kan nu fortsätta med sin vardag. Prinsessan Leonores dop är avklarat. När man har en liten baby, är det ju viktigt att komma in i rutinerna snabbt.

Annons
silvia-ibl

Säkerligen är prinsessan Madeleine en modern mamma, som ibland också tar med sin lilla dotter till kontoret. På Childhoods högkvarter mitt på Manhattan är barn säkerligen alltid välkomna!

Drottning Silvia följde med till USA

Drottning Silvia följde med prinsessan Madeleine och Leonore till USA och Washington DC, där de snart befinner sig. Mormor drottningen kan ju alltid rycka in som barnvakt om det behövs till Leonore. Drottning Silvia tycker mycket om barn och tackar säkerligen inte nej till att umgås med sitt lilla barnbarn.

Annons
childhood

Men i morgon kväll har både drottning Silvia och prinsessan Madeleine fullt upp. Då ska de närvara (under två dagar) vid World Childhood Foundations evenemang i Washington DC. Kanske hälsar de kungliga damerna på hos Eva O´Neill i Florida innan det bär av till Sverige igen.

victoria-2-ao

Den 14 juli ska prinsessan Madeleine och hennes man var på plats vid firandet av kronprinsessan Victoria.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Faksimil/Prinsessan Madeleine Facebook, IBL

 

 

 

 

 

Annons