Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottning Silvia möter hjälparbetare från eboladrabbade områden

09 jan, 2015, 08:36
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
silvia-ste

Kungaparet ska snart träffa svenskar som varit på plats i eboladrabbade områden.

Den 13 januari hålls ett företräde för återvändande hjälparbetare på slottet. Mötet är en uppföljning på det företräde som kungaparet, kronprinsessan och prins Daniel hade för sjukvårds- och idrottminister Gabriel Wikström och statsepidemiolog Anders Tegnell den 31 oktober förra året. Ministern och Anders Tegnell redogjorde då för det svenska arbetet i de eboladrabbade områdena i Västafrika.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
silvia-carl-gustaf-ibl

Den svenska insatsen har enligt Utrikesdepartementet kanaliserats genom Sida och genom humanitära appeller som WHO samt genom stöd till organisationer i det civila samhället.

Av Liv Sander

Foto: Stella Pictures och IBL

Annons