Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottning Silvia mötte kvinnliga politiker

15 nov, 2012, 08:36
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

I onsdags tog drottning Silvia emot en grupp kvinnliga politiker från Egypten, Libyen och Tunisien.

Vi ser här drottning Silvia med en delegation på tolv politiker. Organisationen Kvinna till Kvinna gästas denna vecka av en delegation på tolv politiker från Egypten, Libyen och Tunisien. På hovets hemsida får vi veta att politikerna är här för att utbyta erfarenheter och diskutera hinder som kvinnliga politiker möter i de olika länderna. Det övergripande målet är att stärka kvinnorna i deras politiska arbete och att öka representationen av kvinnor i beslutsfattande organ. Syftet är vidare att de ska nätverka och byta erfarenheter med svenska politiker.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs mer på hovets hemsida här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Kungahuset.se

Läs även:

Stort Jubileumsår 2013 för kungahuset››

Carl Philip i Uppsala››

Madeleine och Chris på uppdrag i New York››

Annons