Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottning Silvia om kungen: "Måste ta det lugnt"

19 okt, 2016, 11:58
AvJohanna Lejon
Under sitt besök i Paris under gårdagen berättade drottningen hur kungen mår.
Annons
SilviaIbl

Det var under gårdagen, i Paris, som Expressen fick en kort pratstund med drottning Silvia, som var på plats för att inviga en utställning om Tessin. Drottningen berättade om utställningen, som hon gav ett gott betyg.

– Imponerande och vackert, sa drottningen.

– Det är härligt att se.

Drottning Silvia fick också en fråga om kungen, och hur han mår. I förra veckan tvingades hovet ändra i kungens kalender sedan det blivit känt att han drabbats av diskbråck. Bland annat stälde han in sin medverkan vid den stora Wallenberg-festen på hotellet Grand i lördags.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det är klart, det är besvärande. Han mår bra, men han måste ta det lugnt, slår drottningen fast i intervjun med Expressen.

Programmet i Paris var kort. Bland annat på grund av kungens tillstånd.

– Det är därför jag åker hem också, sa Silvia.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Ibl.

Annons