Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottning Silvia visar oss att nu är ringen på fingret igen

29 maj, 2011, 09:59
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

I veckan gjorde drottning Silvia och kung Carl Gustaf ett besök i Nykvarn. Då satte en vild diskussion igång om hennes saknade ring – men nu sitter den i alla fall på fingret igen.

Kung Carl Gustaf och drottning Silvia anlände för några dagar sedan till Turinge kyrka för ett kommunbesök i Nykvarn, medieuppbådet var enormt, men fokus var inte på besöket i sig. Utan på en ring drottning Silvia inte längre bar. En TT-reporter twittrade om att drottningen inte hade sin vigselring på sig och sedan satte en vild debatt igång om detta var en markering mot kungen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Så var tydligen inte fallet – Silvia hade bara skadat fingret sades det – och nu är ringen åter på handen. Under drottning Silvias besök i Göteborg under torsdagen – där hon invigde Gillbergacentrum på Sahlgrenska – så visade hon tydligt sin högra hand för fotograferna. Till Aftonbladets reporter på plats sa drottningen – som för dagen var klädd i en snygg blåmelerad dräkt – helt kort:

– Jag mår fint.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Kungaparet besöker Nykvarn – se en film här.

Läs även:

Webb-TV: Prins Carl Philips och Sofias utekväll på stan – bara på svenskdam.se››

Prinsessan Madeleine firar födelsedagen i USA››

Silvia föll direkt för Madeleines pojkvän Chris››

Drottning Silvia besökte Gröna Lund››

Annons