Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Silvias beteende får Victoria att reagera direkt – när de tror ingen ser

09 sep, 2024, 17:00
Drottning Silvia och kronprinsessan Victoria
Drottning Silvia, kronprinsessa Victoria och prinsessan Estelle i Paris – där drottningen gör något som får Victoria att reagera tydligt.
Annons
EXKLUSIVT! Hör drottning Silvias första ord om farmorslyckanBrand logo
EXKLUSIVT! Hör drottning Silvias första ord om farmorslyckan

Drottning Silvia, kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle har en tjejhelg i bagaget – i underbara Paris!

Här har trion hejat på våra svenska talanger i Paralympics, så de har verkligen kombinera nytta med nöje. Samtidigt som de var där i kungens tjänst har de också kunnat njuta av kärlekens stad.

Det blev tre underbara dagar, som också dokumenterades flitigt på bild. Och här kan vi se när Victoria tydligt reagerar på mamma Silvias beteende.

Annons

Prinsessan Estelles lycka i Paris

Silvia, Victoria och Estelle hann med mycket under sina dagar i Paris. Bland annat fick vi se trion heja på från läktaren med stora leenden – och de kom även nära de tävlande atleterna:

PARIS 20240906Kronprinsessan Victoria, Prinsessan Estelle och Drottning Silvia närvarar under lagtävlingen i dressyr på Paralympics i Paris.Foto: Christine Olsson / TT / Kod 10430 Christine Olsson/TT

Ja, till exempel deltog de kungliga damerna på en mottagning för den svenska truppen på Sveriges ambassad i Frankrike där de verkligen var i sitt esse.

Annons

Trion minglade glatt i rummet och samtalade med atleterna och för Estelle - som vi vet har en passion för dans och basket - var det såklart särskilt kul.

Kronprinsessan Victoria, drottning Silvia och prinsessan Estelle med simmarna Conrad Hildebrand, Nicola St Clair Maitland och Pernilla Lindberg
Kronprinsessan Victoria, drottning Silvia och prinsessan Estelle med simmarn Conrad Hildebrand, Nicola St Clair Maitland och Pernilla Lindberg. Foto: Christine Olsson/TT

Här reagerar Victoria tydligt

Även Silvia hade fina möten. Inte minst med cyklisten Anna Beck, som hon uppenbart kommer riktigt bra överens med. Ja, kvinnorna råkar fastna på bild med sina huvuden lutade mot varandra medan de ger varandra en varm kram, en stund som de kanske inte visste fångades på bild.

Annons

En gest som får Victoria att reagera. Hon kan inte sluta le när hon ser den fina stunden:

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle står bredvid varanda medan drottning Silva kramar Anna Beck
Drottning Silvia och Anna Beck kramar varandra – medan Victoria ler stort! Foto: Christine Olsson/TT

Och det är alltså detta Silvia, kronprinsessan och Estelle nu har med sig när de åter är på svensk mark – en resa som de kommer minnas för livet!

Foto: TT

Annons