Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottning Silvias säkra vårtecken

08 apr, 2016, 14:03
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Nu är det vår! Under fredagen hälsade drottningen traditionsenligt den nya årstiden välkommen.
Annons
Drottningen Majblomma

I dag kom våren på riktigt till Stockholms slott. Drottning Silvia köpte nämligen årets första Majblomma! Det är en tradition som varat i många år och den här gången var det Axel Stridsberg och Ella Bosell från Solskiftesskolan i Österåker fick träffa drottningen på slottet. Enligt kungahuset.se passade drottningen också på att tacka Axel och Ella för att de är goda föredömen.

Drottningen Majblomman

Majblomman arbetar för att förbättra barns levnadsvillkor och är landets största barnrättsorganisation. Förra årets försäljning av Majblommor samlade in 63,6 miljoner kronor till verksamheten. Drottning Silvia har ett djupt engagemang i frågor som rör barn – och ungdomars tillvaro och hon är Majblommans högsta beskyddare.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Liv Sander.

Bilder: Kungahuset.se

Annons