Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottningen: Det gör jag med barnbarnen på Öland

27 jun, 2016, 12:00
AvJohanna Lejon
Drottning - och mormor och farmor. Nu berättar Silvia vad hon gör tillsammans med barnbarnen på Öland.
Annons
drottning silvia ibl

I en intervju med Expressen berättar drottning Silvia om den kommande sommaren på Öland och vad hon kommer att göra tillsammans med barnbarnen, som ju nu är fem stycken: Estelle, Leonore, Nicolas, Oscar och Alexander.

– Det vet jag inte riktigt än. De är ju fem stycken nu plötsligt och jag tänker bara att det är trevligt att vara tillsammans. Hoppas att vi alla kan vara tillsammans. Det blir då fullt hus!, säger drottningen till Expressen.

Men visst finns det vanliga sommardagar, och de följer ett visst mönster.

– Det finns en viss ritual. Den börjar med hönsen och går sedan över till hästen och sedan tillbaka igen. Det älskar barnen. Sedan brukar kungen lägga nät med Estelle.

– Just plocka ägg hos hönsen är uppskattat, slår drottningen fast.

För Expressen har drottningen också berättat om att sandlådan är populär hos de små och att barnen leker väldigt bra ihop.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: IBL

Annons