Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottningen invigde Lilla Erstagården

12 feb, 2016, 08:08
author
Nordens första barn – och ungdomshospice öppnades i går och drottning Silvia höll tal till alla som samlats på Lilla Erstagården för att delta i invigningen.
Annons
Silvia-09

I en blå dräkt och med ett stort leende deltog drottning Silvia vid invigningen av Lilla Erstagården.

Silvia-9

En kunglig uppgift är att klippa band, något vår drottning är väl bekant med.

Annons
silvia-4

Lilla Erstagården öppnade i slutet av 2010 och är Nordens första barn- och ungdomshospice. Nu finns fem vårdplatser och erbjuder vård hela dygnet. Alla rum är enkelrum med plats för hela familjen.

silvia-ao

På måndag kommer drottning Silvia att lansera ny låt till stöd för barn med cancer i samband med Internationella barncancerdagen, 15 februari 2016. Barncancerfonden står tillsammans med H.M Drottningen värd för världspremiären av låten We Are One, en nyskriven låt som hyllar barn med cancer.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All Over Press

Annons