Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottningen om Leonores och Nicolas frånvaro vid kungens firande

17 maj, 2016, 13:00
AvJohanna Lejon
Då kungen fyllde 70 år i april var både prins Oscar och prinsessan Estelle med. Saknades gjorde dock prinsessan Leonore och prins Nicolas.
Annons
Drottning-Silvia-Ste1

Nu berättar drottningen för första gången om varför prinssessan Leonore och prins Nicolas inte var med då kung Carl XVI Gustaf fyllde 70 år i april. Många saknade prinsessan Madeleines barn och hade gärna sett dem under det stora firandet. Speciellt eftersom både prins Oscar och prinsessan Estelle var med.

– Självklart hade vi gärna velat se lilla Leonore vara med när kungen fyllde 70 år, men det var så mycket officiellt, med byten och tidspress, så jag tror inte de hade mått så bra då. Jag hoppas alla förstår att det inte är så lätt med en tiomånaders baby och en tvååring, säger drottningen till Expressen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons