Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottningen om saknaden efter Lilian

19 okt, 2016, 07:00
AvJohanna Lejon
När drottning Silvia såg Lilians gamla brudklänning, under klänningsutställningen på Kungliga slottet i måndags, väcktes känslorna av saknad till liv igen.
Annons
Grand Opening of exhibition Royal wedding dresses

I sitt tal berättade Silvia om känslorna, som både hon, kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia känner:

– Jag tror att vi alla tre känner en saknad när vi ser Prinsessan Lilians vackra dimblå brudklänning här borta. Jag hade själv glädjen att vara med när Prins Bertil och Prinsessan Lilian gifte sig 1976. Det var ett fint och innerligt bröllop i slottskapellet ute på Drottningholm.

Drottningen fortsatte:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Trots att det var en regnig vinterdag, så var det så mycket värme och kärlek i luften när de båda – som känt varandra så länge och som gått igenom så mycket tillsammans – äntligen fick gifta sig.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures.

Annons