Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottningen på teater med väninnorna

15 sep, 2016, 14:42
AvJohanna Lejon
Efter nytta kommer nöje. I går kväll tog drottning Silvia med sig väninnorna och gick på teater.
Annons
Premiere, "The Phantom of the Opera", Cirkus, Stockholm, 2016-09-14

I går hade föreställningen Fantomen på Operan premiär i Stockholm inför fullt hus. Bland de inbjudna till premiärkvällen på Cirkus märktes en rad celebriteter, och så vår drottning Silvia. Drottningen har haft en hektisk vecka, med barndop och Riksmöte, och passade därför på att förena nytta med nöje och se föreställningen med två väninnor. Drottningen var vid gott mod då hon anlände till Cirkus, iklädd glittrig bå jacka, svarta skor och svarta vida byxor. Hon välkomnades av Vicky von der Lancken. Silvia är kulturell och gillar att se både teater, musikal och andra shower. Efter föreställningen tycktes hon mycket nöjd.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Stor gala på Cirkus i Stockholm. Festklädd publik med mycket hög kändiskvot och drottning Silvia på hedersplats. Förväntningar i salongen. Men Fantomen levererade Stockholms-versionen är lika storslagen som i London, lika effektfullt iscensatt som i New York och Andrew Lloyd Webbers numera välbekanta musik framförs av 15 riktiga musiker i orkesterdiket”, skrev Expressens Anders Björkman i sin recension.

Premiere, "The Phantom of the Opera", Cirkus, Stockholm, 2016-09-14

Av: Johanna Lejon.

Foto: Ibl.

Annons