Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottningens dröm - vill visa Tyskland för barnbarnen

10 okt, 2016, 09:45
AvJohanna Lejon
Kungaparets resa till Tyskland blev en succé. Nu vill drottningen visa sitt hemland, Tyskland, för barnbarnen.
Annons
EstelleIBL

Kungaparets statsbesök i Tyskland är till ända och resan blev en riktig folkfest! Alla ville få en glimt av de svenska monarkerna och drottning Silvia var märkbart rörd över att vara tillbaka i sitt kära hemland. I en intervju med Svensk Damtidning beskrev Silvia det fina mottagandet som ”överväldigande” och dessutom berättade hon att hon längtar att få visa upp Tyskland för barnbarnen.

– Man vill ju till exempel visa dem var man har bott. I mitt fall är det ju Heidelberg där jag är född, men också Sachsen-Coburg där kungens mamma är ifrån. Men de får växa lite först.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Ellen Myrgård Lindén.

Foto: Ibl.

Annons