Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottningens fina beröm till svärsonen Daniel

28 okt, 2016, 13:32
AvJohanna Lejon
Prins Daniel jobbar hårt med initiativet Generation Pep, som grundades för att arbeta för barns hälsa. Nu berömmer drottningen svärsonens insatser.
Annons
Queen Silvia at Elderly Centres 30th anniversary

I somras lanserade prins Daniel Generation Pep, ett initiativ som tagits av kronprinsessan Victoria och Daniel själv, och som ska arbeta för att främja barns hälsa. Tidigare i veckan avslöjade Svensk Damtidning att Gen Pep, som Generation Pep också kallas, nu har instiftat ett pris, som ska delas ut på Idrottsgalan i januari. Priset “Årets Peppare” ska gå till en person eller organisation som på ett inkluderande och tillgängligt sätt lyckats få barn och unga i Sverige att röra på sig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nu hyllas självaste drottning Silvia, prins Daniels svärmor, Generation Pep, och allt arbete som prinsen gjort för Gen-Pep. Hon poängterar hur viktigt det är att barn får med sig sunda vanor tidigt i livet.

– Det börjar redan som barn och jag tycker att det är ett väldigt fint initiativ som prins Daniel har tagit när det gäller fetma bland barn och ungdomar, säger hon till Expressen.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures.

Annons