Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottningpynt till jul

19 dec, 2012, 08:07
author
Annons

Oj, vad de kungliga damerna har pyntat sig till jul. Och då syftar vi inte på juveler och glittrande diadem.

Annons

Det är inte bara kungliga juveler, briljanter och anrika diadem som glimmar på de blåblodiga damerna. Aldrig förr har vi skådat så mycket pynt med dingeldangel, smala guldarmband och plastpärlor runt handleder och hals.

Skimrande grönt och små kulörta armband

En julgran? Nej, inte alls. Det är bara drottning Sofia som är ute och representerar. Hon har pyntat sig med en rad armband, tunna kedjor och plastband. Det rasslar rejält om Juan Carlos hustru så här års.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons

På bilden till höger ser vi ju en äkta gran. Julfin blir kronprinsessan Mary bums när hon och kronprins Frederik klär upp sig vackert och dessutom ställer sig framför det pyntade trädet. Tänk, vad det skimrar om julkulorna!  Ljuset reflekterar de lågmälda smyckena som Mary bär i öron – och runt handleden.

Flingor av snö

Här nedanför ser ni i närbild hur nätta och diskreta armbanden är som Mary väljer i juletid. Som små snöflingor. Kronprinsessan av Danmark har numera vant sig vid det kalla vintermörkret i Skandinavien. Men visst måste hon längta till Australiens varma sol då och då…

Annons
Annons
Annons
Annons

Snöfurstinnan

Charlene av Monaco i julrött och massor av pynt här till höger. Furst Alberts hustru kan konsten att bli glammig i knallrött siden och med ett enkelt, men lyxigt, pärlarmband virat runt armen.

Röda detaljer

Vad snyggt med de röda inslagen i armbandet, som Charlene bär. Det finns fler kungliga damer som hoppat på den julröda-trenden.

Vad tycker ni förresten om Charlotte av Monacos signalröda triangel-armband?

Eller Mette-Marits klarröda örhängen?

 

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, IBL

Annons