Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Dystert besked till Ewa Westling i Ockelbo – får kärlek av maken Olle

27 jul, 2024, 13:00
Ewa Westling och Olle Westling
En glad kronprinsessfamiljen fastnar på bild på Öland – samtidigt kan man bara konstatera den lite trista situationen för Daniels mamma, Ewa Westling.
Annons
WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla årBrand logo
WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla år

Varje sommar tar kungafamiljen långledigt på Solliden som numera också kommer med underbar möjlighet till livemusik.

Ja, för några år sedan tog kungen initiativ till Solliden Sessions där många av Sveriges största artister uppträtt, och så bjuder ju även Borgholm slottsruin på konserter under sommaren.

Något våra kungligheter verkligen nyttjar. Under torsdagskvällen diggade kronprinsessfamiljen loss till Miss Li som uppträdde i ruinen – men här kommer också den trista situationen kring Daniels mamma, Ewa Westling, upp till ytan...

Ewa Westlings privata stil

2010 gifte sig Daniel Westling med kronprinsessan Victoria vilket gjorde Ewa till prinsmamma, och därav riktades många nyfikna blickar mot Ockelbo-bon.

Annons

Men Ewa har alltid föredragit att hålla privatlivet just privat. Och det är också så hon tacklar det kungliga strålkastarljuset – där hon inte rör sig mer än nödvändigt.

Ja, det är främst under riktigt stora händelser, som bröllop och dop, som Ewa träder fram och låter sig fångas av smattrande kamerablixtar.

Annars träffar hon kungafamiljen under privata former, och under sommaren brukar kronprinsessfamiljen fördela sin tid mellan Öland och Ockelbo.

Men det är är ju också kungligheternas privata semester, vilket innebär att deras bestyr inte kommuniceras utåt. Därför är det ibland svårt att veta – är Victoria och familjen på Öland, eller är de och hälsar på Ewa och Olle i Ockelbo?

Nya bilderna på kronprinsessfamiljen

Men torsdagens bilder gör det alltså tydligt. Kronprinsessfamiljen var i alla fall just då på Solliden, och vi vet att Ewa längtar till att träffa Victoria, Daniel – och inte minst barnen.

Prinsessan Estelle, prins Daniel, kronprinsessan Victoria och prins Oscar vid Borgholms slottsruin
240725 Kronprinsessfamiljen under en konsert med Miss Li på Slottsruinen i Borgholm den 25 juli 2024 i BorgholmFoto:SUVAD MRKONJICCode10042 SUVAD MRKONJIC

Så ett lite trist besked för Ewa, att nästa träff dröjer, men förhoppningsvis behöver hon inte vänta allt för länge. Tills vidare får hon helt enkelt njuta av sin älskade makes sällskap Olle, och han av hennes – de har ju varit varandras ankare i 57 år. Det är inte dåligt!

Foto: TT

Annons