Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Dystra beskedet om Harry och Meghan: ”Planerat att lämna”

09 okt, 2024, 15:00
Hur står det egentligen till mellan prins Harry och Meghan Markle.
Annons

Spekulationerna kring prins Harrys och Meghan Markles relation har gått varma senaste tiden. Nyligen firade Harry sin 40-årsdag med vänner, utan någon Meghan vid sin sida.

5 chockavslöjanden i prins Harrys nya skandalbokBrand logo
5 chockavslöjanden i prins Harrys nya skandalbok

De senaste åren har paret också synts åtskilda alltmer. Det har blivit extra tydligt nu, när Harry deltagit på tio olika evenemang de senaste 15 dagarna utan Meghan på plats.

Enligt uppgifter till brittiska The Sun kan Harry fått nog av förhållandet. Tidningen rapporterar dessutom om tidigare anställda hos Meghan som kommit med skräckrapporter.

Annons

– Hon är helt underbar när allt går sin väg, men så fort det vänder är hon en demon! säger en person till tidningen.

Prins Harry och Meghan Markle
Prins Harry och Meghan Markle har knappts synts vid varandras sida senaste tiden. Robin Utrecht / dana press

Hårda orden om Meghan

Enligt kungaexperten Phil Dampier ska Harry ha insett allvaret under en resa med Meghan till Colombia och Nigeria tidigare i år, där hon regelbundet ställde prins Harry i skuggan.

– Om jag ska vara ärlig så tror jag aldrig att hon hade någon avsikt att stanna i kungafamiljen, säger han till tidningen och fortsätter:

Annons

– Dessvärre tror jag att hon ville ha ett fantastiskt bröllop som kostade miljontals pund, men jag tror aldrig att hon gick in helhjärtat för det. Jag tror att hon alltid planerat att lämna, vilket det vi nu ser är ett bevis på.

Harrys svåra tid med William

Om Harry bestämmer sig för att lämna USA och återvända till Storbritannien återstår att se. Det är ingen hemlighet att relationen med familjen är frostig och att komma tillbaka är inte något som kommer att bli helt lätt.

Annons

– Förhållandet är iskallt, och jag ser ingen försoning med prins William inom kort, säger norska Se och Hörs kungaexpert Caroline Vagle och fortsätter:

– Om prins Harry ensam skulle återvända till Storbritannien är jag helt säker på att han någon gång i framtiden kommer att bli förlåten. Vi ska komma ihåg att prinsen en gång var den mest populära medlemmen i kungahuset efter drottning Elizabeth.

Prins Harry
Prins Harry. JLPPA / Bestimage

Foto: TT

Annons