Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungafamiljen samlas på slottet för hedra offren

08 apr, 2017, 13:57
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Ceremonin inleds klockan 16, meddelar hovet.
Annons

Klockan 16:00 i dag samlas delar av kungafamiljen på slottet för att hedra offren, de skadade alla som upplevde attentatet på Drottninggatan under fredagen. Kungaparet som var i Brasilien under fredagen åker direkt till slottet för att få information om det inträffade.

Kronprinsessan Victoria, som varit tillfällig riksföreståndare fram tills att kungen återvänt från Brasilien, möter kungaparet i sällskap av prins Carl Philip.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Attentatet har skakat om Sverige och hela kungafamiljen är djupt berörda. Kronprinsessan Victoria – stockholmare sedan födseln – besökte under förmiddagen attentatsplatsen tillsammans med prins Daniel. Med tårar i ögonen la Victoria ner blommor för att hedra offren och för att visa att det svenska samhället står starkt.

Annons

Flaggorna på Kungliga slottet, Drottningholms slott och Haga slott har under lördagen halats till halv stång.

Foto: Stella Pictures, Instagram.com/kungahuset

Annons