Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Efter bröllopet – prinsessan Sofia hyllas av Harper’s Bazaar

16 sep, 2018, 19:00
author
Inte nog med att prinsessan Madeleine har flyttat till USA. Nu har amerikansk press fått upp ögonen för vår andra svenska prinsessa.
Annons

– Som alltid, såg prinsessan Sofia helt felfri ut och hon hade på sig en blå klänning som fick oss att tappa andan, skriver anrika amerikanska modemagasinet Harper’s Bazaar.

Våra kungligheter går från klarhet till klarhet. Amerikanerna har fått upp ögonen för prinsessan Sofia, som var på bröllop med prins Carl-Philip för inte så länge sedan. Det var makens släkting, prins Konstantin av Bayern, som gifte sig med sin Deniz Kaya i schweiziska St Moritz.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på bröllop

Bruden var vacker i sin klänning, men det var vår prinsessan Sofia som drog blickarna till sig. Prinsessan fick stående ovationer för den babyblå skapelsen från svenska By Malina, matchad med en svart jacka och en guldfärgad handväska, ANNONS se den och köp den här.

Carl Philip och Sofia bröllopsfina.
Bröllopsgäster vid prins Konstantins bröllop i St Moritz

Less is more, skulle man kunna säga. Den stilrena klänningen gjorde succé. Ja, nog har Sofia gjort en enorm stilresa alltid. När hon fortfarande var Sofia Hellqvist för svenska folket och relativt ny flickvän till Carl Philip, fick hon flera modetips av experterna. 2010 gav Ebba von Sydow gav några råd på vägen. Modebloggerskan tyckte att Sofia kunde inspireras lite av Silvias fina 70-talsstil och att hon skulle undvika de mest extrema trenderna. Inspiration kunde hon få av kronprinsessan Mary, som ju inte gjort många felsteg i stildjungeln.

Annons

Men numera behöver Sofia knappast några stilråd. Hon såg skandinaviskt sval och elegant ut i gästminglet. Ljusblått klär Sofia, som har ett imponerande hårsvall som ringlade ned på ryggen. Numera är det inte så noga med håruppsättningar vid bröllop. Löst, utsläppt hår har blivit allt vanligare när det är kunglig fest. Även om gästerna tillhör en resursstark grupp var smyckesfloran lågmäld. Det var inte många gnistrande tiaror eller släktdiamanter som luftades under bröllopsmiddagen. Men leendena och skratten var desto fler!

Läs mer: Här kan du köpa Sofias snygga klänning

Foto: IBL

Annons