Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Eldig inledning på Victorias och Daniels besök i Botkyrka

15 mar, 2011, 12:45
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har nu anlänt till Botkyrka utanför Stockholm där de mötte en man iklädd enbart ett renhorn och fick se en riktigt eldig show…

Annons

Det blev en eldig inledning på kronprinsessan Victorias och prins Daniels besök i Botkyrka, Sveriges mest internationella kommun, med mer än 100 nationaliteter. Ronnie ”Little Animal” Nilsson från gruppen ”Burnt Out Punks” bjöd på en gnistrande eldshow som tog andan ur både Daniel och Victoria.

En pratstund

Efter uppträdandet ropade kronprinsessan tillbaka Ronnie för en pratstund. Och det lär definitivt ha varit första gången hon hälsade på en man med rosa peruk – endast iklädd ett renhorn!

Annons

Kronprinsessparet träffade Ronnie och hans kollegor i Subtopia, ett center i Botkyrka kommun där massor av föreningar, kreatörer och entreprenörer har sin hemvist. Victoria och Daniel fick en chans att titta lite närmre på verksamheten, bland annat Alby FEJM som är Botkyrkas scenskola för barn och ungdomar, Clowner utan gränser, Filmbasen för unga filmare och några till.

Gav tips

– Det som är så roligt med kronprinsessan och prinsen är att de är så intresserade och engagerade. Det är inte så att de bara kommer hit för att titta. De ger ju så mycket av sig själva också. De gav tips om entreprenörskap och delade med sig av de kunskaper de har, berättar Suptopias chef Karin Lekberg för Svensk Damtidning.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nu har kronprinsessparets entourage rullat vidare i kommunen. Nästa stopp är Hågelbyparken, där det vankas lunch och presentation om planerna kring utveckling av parken. Därefter går turen vidare mot Tumba. Svensk Damtidning hänger med!

Av Camilla Spjuth-Palve

Foto: Charles Hammarsten

Följ också besöket i Botkyrka på bloggen Bakom Kulisserna››

Läs även:

Victoria: Det betyder otroligt mycket att ni är här idag››

Sista dagen i Malmö för kronprinsessparet – med en titt in i framtidskikaren…››

Victoria och Daniel reser till bröllopet i England››

Fotboll, hiphop och karate på programmet för Victoria och Daniel››

Victoria och Daniel behandlades som rockstjärnor››

Annons