Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

En bubblande Victoria besökte Uppsala

27 aug, 2012, 08:41
author Margareta
Margareta
Annons

Under gårdagen var det åter dags för kronprinsessan Victoria att besöka staden där hon en gång studerade. Uppsala.

Den magnifika domkyrkan i Uppsala var vackert upplyst när kronprinsessan Victoria närvarade vid biskopsinvigningen. Och att solen knappast strålade denna söndag gjorde inget, för kronprinsessan strålade desto mer. Hon var glad och skrattade stort och glatt både före och efter ceremonin.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons

Vacker stämning

Under biskopsinvigningen var stämningen däremot precis sådär högtidlig som det brukar i kyrkor. Kronprinsessan satt på en vacker sammetsbeklädd stol och tog in det hela.

Hattsnack

Men det alla pratade om i kulisserna var kronprinsessans hatt som låg över hennes ansikte. Var det ett helt crazy-konstigt hattval, eller är vår kronprinsessa en modesessa som vågar bära sin hatt på ett nytt sätt?

Kronprinsessan Victoria har faktiskt burit hatten förr, på ett helt annat sätt! Detta bloggar vår modebloggerska Johanna Lejon om nu på morgonen!

 

Av Margareta Heed

Foto: Charles Hammarsten

 

Läs även:

Kungliga modebloggen om Victorias hatt >>

Fler bilder från invigningen av Kärleksstigen >>

Victoria och Daniel fick en kväll ute >>

 

Annons