Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

En innerlig kyss på slottsbalkongen

13 jun, 2015, 19:55
author
Annons
Kyssen

Kyssen! Det blev ett sagolikt bröllop för Carl Philip och Sofia.

Här är ögonblicket som fick mest jubel – prins Carl Philip och Sofia har kämpat för sin kärlek. Äntligen är de man och hustru och firar nu med nära och kära. Och hela svenska folket.

chris-madeleine-kyss-scanp

Carl Philip och Sofia såg mycket förälskade ut, men kom väl inte riktigt i närheten av alla de kyssar som Chris och prinsessan Madeleine bjöd på vid vigseln den 8 juni 2013.

Annons

Lyckotårar

Chris O’Neill och Madeleine gifte sig ju också i Slottskyrkan. Chris fällde många lyckotårar och de pussades ett flertal gånger inför allmänheten efteråt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
prins

Så här såg det ut när kronprinsessan Victoria och prins Daniel gifte sig och kysstes efter ceremonin i Storkyrkan den 19 juni 2010. Paret hade väntat länge på att bli man och hustru!

Foto: TT Patrik Österberg, Stella Pictures

Annons