Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Estelle önskar God Jul

18 dec, 2015, 11:02
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
Estelle-1-Kungahuset.se

“Pappa jag tycker det är väldigt mysigt!” kvittrar prinsessan Estelle medan hon kavlar tunnbröd i bagarstugan på Skansen. Årets julhälsning från kronprinsessan Victoria och prins Daniel och på nya bilder och en ny film publicerad på hovets hemsida får vi ta del av julbaket. Bilderna togs i början av december.

“God jul och ett gott nytt år!” önskar prinsessan Estelle i den nya filmen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Daniel-Estelle-Kungahuset.se

Tidigare år har vi sett dem baka pepparkakor och klä julgranen på Haga slott men årets bilder är tagna i bagarstugan på Skansen. Här tar prins Daniel och Estelle tar gemensamma tag vid den vedeldade ugnen.

victoria-daniel-estelle-Kungahuset.se

För kronprinsessan Victoria och prins Daniel är den sista gemensamma programpunkten för året nu på söndag då Svenska Akademien har sin högtidliga sammankomst. Sedan väntar ett långt och härligt jullov.

Annons
estelle-hovet

Av Liv Sander

Foto: Kungahuset.se

Se en film till här:

Annons