Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Estelle på bullkalas

20 jan, 2015, 10:10
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
estelle-victoria-daniel

Estelle gör succé på andra sidan Atlanten! I går följde hon med sina föräldrar till den första punkten på deras tre dagar långa besök i San Francisco – ett riktigt bullkalas.

Fikat med kaffe, bullar och kakor hölls i Svenska Kyrkan i San Francisco och det var generalkonsul Barbro Osher som tog emot kronprinsessparet. Förutom fika blev det också barnsång tillsammans med andra barn och föräldrar. På plats var även Sveriges ambassadör i USA, Björn Lyrvall, som också höll några avslutande ord.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Gårdagen var en stor dag för oss svenskar i San Francisco, skriver Svenska Kyrkan på Facebook om tillställningen.

Kronprinsessan var majestätisk i kleinblå klänning och matchande skor och prinsessan Estelles utstyrsel gick ton i ton.

Gårdagen var den första i kronprinsessparets tre dagar långa program. Resan är en studieresa för att Victoria och Daniel ska få lära sig mer om digital utveckling och miljövänlig teknik. Under gårdagen fick de också besöka elbilstillverkaren Tesla och inkubatorn Runaway. I dag fortsätter programmet med ett besök vid Stanford University. Prinsessan Estelle har sällskap av sin barnflicka Adeline.

Av: Liv Sander.

Foto: Svenska Kyrkan.

Annons