Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Eva O'Neills oväntade utspel om barnbarnet Adrienne – är inte som man tror

20 sep, 2024, 14:00
Eva O'Neill brukar sällan uttala sig om saker och ting – men när det kommer barnbarnet prinsessan Adrienne gör hon ett undantag.
Annons

Likt sonen Chris O'Neill har Eva O'Neill aldrig varit speciellt sugen på att synas i det kungliga rampljuset. Även om hon är ett societetslejon av rang så har det aldrig funnits något sug på att vara nära de smattrande kamerorna.

5 svenska kändisar som har varit ett par!Brand logo
5 svenska kändisar som har varit ett par!

Vi vet att Eva har levt ett rikt och händelserikt liv, men vi vet också att hon giller att hålla sig under radarn så till den grad att vi inte ens vet hennes riktiga ålder.

Därför var det aningen förvånade när prinsessan Adrienne föddes och Eva valde att uttala sig om sitt nya barnbarn. Hon som alltid legat lågt hade nu trätt fram och ställt upp i en intervju.

Annons
Eva O'Neill
Eva O'Neill är ett societetslejon av rang. People Picture / SplashNews.com

Eva O'Neills oväntade utspel

Självklart var Eva vid intervjutillfället på språng, upptagen med sitt jetset-liv, men när SVT på chans ringde den annars så upptagne prinsessfarmorn kunde hon inte annat än svara.

Eva fick frågor om hur det kändes att bli farmor igen, den glädjen hon kände när Adrienne välkomnades till världen och hon fick se sitt älskade barnbarn för första gången.

– Jag är väldigt glad över mitt nya barnbarn. Hon är vacker och extremt söt. Och jag älskar namnet.

Annons

Eva om Adriennes dop

Det är dock inte första gången som Eva uttalar sig om barnbarnet. I samband med Adriennes dop stannade hon upp för att svara på frågor från Svensk Damtidning om den historiska dagen.

– Det var bra, tack! Men vi måste skynda oss till flygplatsen, sa hon då.

Ja, ännu en gång var Eva på språng – men när det kommer till barnbarnet Adrienne försöker hon ändå stanna upp och komma med något kärleksfullt ord!

Prinsessan Adrienne
Prinsessan Adrienne. Mikael Fritzon/TT

Foto: TT

Annons