Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Exklusiva bilder – Carl Philip och Alexanders mysiga dag på stan!

16 okt, 2024, 17:00
author Ellinor Ericstam
Ellinor Ericstam
Vilken mysig dag på stan mellan bara far och son!
Annons

Det finns alltid ett speciellt band mellan förälder och barn. Oavsett om man är kunglig eller inte...

Carl Philips egna ord efter känslosamma mötet!Brand logo
Carl Philips egna ord efter känslosamma mötet!

I juni 2015 gifte sig prins Carl Philip med Sofia Hellqvist och i april året efter föddes parets första son: prins Alexander. Han fick namnen Alexander Erik Hubertus Bertil och döptes i september 2016. Vid födelsen fick han också titeln hertig av Södermanland.

2019, när Alexander var tre år, förändrades hans liv. Då blev han av med status som kunglig höghet och medlem av kungahuset. Detsamma gäller för hans bröder och hans kusiner Leonor, Nikolas och Adrienne.

Annons

Tiden går och i våras fyllde Alexander åtta år. Han har alltid varit nära sin pappa Carl Philip och det verkar dela ett intresse – nämligen motorsport! Carl Philip har alltid brunnit för racing och prins Alexander har flera gånger fått följa med till racertävlingar.

Prinsarnas mysiga dag på stan

Nu har far och son har en mysig stund på stan – och Svensk Dam har fått ta del av de exklusiva bilderna!

Prins Carl Philip och prins Alexander på ett fik.

Det var under tisdagen som Carl Philip och hans äldsta son fångades på bild i centrala Stockholm. Alexander sitter ner och ser precis ut att ha druckit en smoothie, medan Carl Philip står upp och ser ut att prata med någon. Båda två är klädda för hösten i tjocka jackor – kanske har de varit ute på en promenad och värmer sig lite med en fika? Oavsett så ser de ut att ha det mysigt och trivas väldigt fint i varandras sällskap.

Annons
Prins Carl Philip och prins Alexander på ett fik.

De senaste åren har Alexander blivit storebror två gånger om. Först till prins Gabriel 2017 och sedan till prins Julian 2021. Nu kommer han dessutom bli storebror en tredje gång - i början av nästa år beräknas ytterligare ett syskon födas.

Men om det blir en ytterligare en bror eller en syster – det vet vi inte än!

Annons