Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Experten hyllar kronprinsessan: "Så elegant och så tydlig"

16 nov, 2016, 15:52
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Kronprinsessan Victoria får högsta betyg av landets ledande expert på kroppsspråk. "Det är så snabbt, så elegant och så tydligt" säger han i Aftonbladet TV.
Annons
Victoria.ste

Kronprinsessan Victorias förmåga att kommunicera är god, enligt mentalisten, författaren och kroppsspråksexperten Henrik Fexeus. I Aftonbladets program “@ Work” hyllar han hennes sätt att utan ord kommunicera och säga ifrån. Exemplet han använder sig av är när kronprinsessan och Daniel förra hösten besökte Värmland. En journalist försökte ställa en fråga till Victoria, men en annan person i sällskapet försöker avbryta genom att hålla upp sin arm.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Väluppfostrade kronprinsessan vill ändå ge reportern ett svar och en filmsekvens på bara några få sekunder visar vilket fullblodsproffs Victoria är när hon hanterar situationen, menar Henrik Fexeus.

– Det vi ser är bara att hon ger en journalist sin uppmärksamhet, men egentligen uppstod det en meningsskiljaktighet och kronprinsessan markerade vad hon tyckte, konflikten blossade upp igen och då satte hon ner foten.

– Victoria visar med fingret utan att släppa journalisten med ögonen att hon tänker svara på frågan och sen ger hon mannen till vänster en starkt ogillande blick.

Victoria.Varmland.ste

Den ordlösa kommiunikationen är ett av Henrik Fexeus favoritexempel när det kommer till att använda kroppsspråket för att säga ifrån.

– Det är så snabbt, så elegant och så tydligt, säger han i “@ Work”

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.

Annons