Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Expertens hyllning till prinsessan Madeleine

12 jan, 2017, 14:04
AvJohanna Lejon
Nu hyllas vår svenska sessa.
Annons
Prinsesssan Madeleine hälsade sina följare ett gott nytt år med dessa härliga bilder från Alperna.
Prinsesssan Madeleine hälsade sina följare ett gott nytt år med dessa härliga bilder från Alperna.

Nu hyllas prinsessan Madeleine för hur hon och Chris klär sina små. Det är barnklädesexperten Johanna Engberg, som driver barnbutiken By Engberg, som väljer att strö lovord över vår svenska prinsessa.

“Jag älskar prinsessan Madeleines val av kläder till sina barn, valen känns väldigt ByEngberg. Dvs mini-me Fashion på ett lekvänligt vis. Ytterplaggen vi ser på senaste bilderna som Prinsessan Leonore och Prins Nicolas bär, kommer från danska Ver de Terre.

Detta är absolut Sveriges trendigaste ytterplaggsmärke för de som gillar snygg funktion”, skriver Johanna Engberg i sin blogg.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Plaggen som Chris och Madeleine klätt sina barn i under semestern i Alperna har redan sålt slut, berättar Johanna.

– Det är helt otroligt vilken efterfrågan det har varit. Jag har fått mejl med bilder på dem och fått frågan om vi har kläderna inne. De är verkligen stilikoner, säger Johanna Engberg till Expressen.

Foto: Prinsessan Madeleines facebook, Ibl.

Annons