Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Farmor Margrethe är på plats bland barnbarnen på Gråsten - se Fredrik och Marys kvartett välkomna drottningen

15 jul, 2016, 13:22
AvJohanna Lejon
Svensk Damtidning var med vid dagens sommarfotografering på Gråsten!
Annons
MargretheStella

Kronprins Frederik och Mary har varit sommarboende på Gråsten i flera veckor nu. De bor vanligtvis på Amalienborg i centrala Köpenhamn men vill som många andra byta miljö under semestern. Sedan förra året är det vitkalkade sommarslottet deras feriebostad. På Gråsten har barnen hela slottsträdgården att leka i och de är dessutom flitiga gäster i det intilliggande stallet. Det var förresten på Gråsten prinsessan Josephine förra året föll av sin häst och bröt armen. Desto lugnare verkar sommarlovet vara i år. Prinsessan Isabella är numera så stor att hon får köra golfbil själv. Efter fredagens sommarfotografering körde hon och lillasyster Josephine till trädgårdslandet där de plockade blommor som de sedan gav till Mary. Allra mest nyfiken på alla fotografer och åskådare var prins Vincent. Han var sist att lämna fotograferingen och han smet ut flera gånger för att kolla läget. Prins Christian hakade på farfar Henrik som även han tog en tur med golfbilen runt ägorna. Prins Joachim och hans familj är på privat semester och kunde inte tajma in årets fotografering. Prinsessan Alexandra och hennes familj var däremot på plats.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Liv Sander

Foto: Stella Pictures

Annons