Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Festligheterna fortsätter i kväll

11 dec, 2015, 10:30
author
Annons
s

Gästerna kommer att tas emot och hälsas välkomna av kungaparet, kronprinsessparet, prins Carl Philip och Sofia Hellqvist, prinsessan Madeleine och Christopher O’Neill i Vita havet. Middagen serveras i Karl XI:s galleri.

Kungen-45

Det gäller för gravida kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia att lägga upp fötterna högt hela dagen så att inte benen svullnar. Victorias mage kommer att hamna i blickfånget igen i afton. Så här vacker var hon i går.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria

Kungen är kanske lite trött efter Nobelmiddagen i går, men vila får han göra senare. Kungen är värd i kväll för nobelpristagarna på middagen och på dagen har vår statschef sammanträde i H.M. Konungens råd för mark- och byggnadsfrågor.

Kungen-57

Vad spännande det ska bli att se vad drottningen, hennes döttrar och prinsessan Sofia ska ha på sig.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, TT

Annons