Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Filmklipp! Carl Philip och Sofia lanserar nytt spännande hjärteprojekt

12 jun, 2018, 11:00
author Annie-Li Eriksson
Annie-Li Eriksson
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia fortsätter att kämpa mot näthat och mobbning. I ett nytt filmklipp på Instagram berättar Sofia om deras nya spännande projekt.
Annons

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har tagit steget längre i deras arbete kring näthat och har nu skapat en hemsida som barn och unga kan vända sig till om de blivit utsatta för hat, hot eller trakasserier.

Sofia berättar om den nya sajten i ett filmklipp som finns publicerat på prinsparets Instagram.

–  #viberättar är en sajt för alla er som varit med om någonting som inte är okej på nätet. Där kan ni dela med er av era berättelser helt anonymt, säger Sofia och fortsätter:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det kan vara svårt att berätta om det man har varit med om. Men din historia är viktigt!

Vill du skriva av dig anonymt på prinsparets sajt, klicka här! 

Läs mer: Prinsessan Sofia hyllar sjuksköterskornas hårda arbete

Foto: Stella Pictures

Annons