Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine berättar om sitt besök i Brasilien

14 okt, 2011, 08:08
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Nu har det kommit fler bilder och information om prinsessan Madeleines resa till Brasilien för Childhoods räkning nu i oktober.

På hovets hemsida kan man nu se ytterligare en bild från prinsessan Madeleines projektresa till Brasilien, med hennes beaök på SENAC. Prinsessan Madeleine har som vi tidigare skrivit om besökt Brasilien mellan den 3-5 oktober – för Childhoods räkning. SENAC är en organisation som arbetar för att unga som råkat illa ut ska kunna få en utbildning inom turistbranschen, står det att läsa på hovets hemsida.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Madeleine har också uttalat sig om besöket på hovets hemsida:

– Att se hur ungdomarna kan bearbeta sina upplevelser och samtidigt få känna hopp inför framtiden är precis det som min mamma önskade när hon startade Childhood.

Läs mer om besöket på Hovets hemsida här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Faksimil Hovets hemsida och Stella Pictures

Läs även:

Prinsessan Madeliene har varit i Brasilien››

Prinsessan Madeleines kalender har fyllts på med ett nytt jobb››

Guldringen som ska rädda Madeleine››

Annons