Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Fler kungliga bröllop: "Vi ska också gifta oss…."

14 aug, 2015, 13:00
author
Annons
_kate-wedding

Misströsta inte, de kungliga bröllopen är inte över. Här är hetaste namnen på vilka som blir nästa kungliga brud eller brudgum!

Svenska kungahuset bjöd på tre magnifika bröllop med massor av kärlek och fina tal.

Oförglömliga stunder av kärlek

Prins Williams och Kates storslagna vigsel glömmer vi aldrig. De vackra brudarna, musiken, klänningarna, festen – ja, de minnesvärda tillfällena har gått till historien.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
carl-philip-sofia-tt

Nyligen såg vi prinsessan Carolines son, Pierre Casiraghi, gifta sig med sin Beatrice Borromeo och bilderna visar ett stiligt par i en mycket romantisk inramning i Italien.

Annons
ste_borromeo4

Tack och lov tar det inte slut här…Fler oförglömliga bröllop ligger i “pipeline”. Frågan är bara vem som hinner först att skicka ut inbjudan!

Tre bröllop hägrar i det brittiska kungahuset.

Sannolikt blir det prins Andrew och Fergie som får planera festligheter inom kort. Med tanke på att båda döttrarna har haft sällskap med sina respektive pojkvänner i flera år, är det inte helt otänkbart att kyrkklockorna klämtar inom kort.

beatrice-dave-clark-ste

Tar prinsessan Beatrice, 27, och Dave Clark steget fullt ut nästa sommar?

Annons
eugenie-jack-ao

Eller hinner lillasyster, prinsessan Eugenie, 25,och pojkvännen Jack Brooksbank före?

Harry

Prins Harry, 30, är också han giftassugen.  Han har nyligen berättat om sin längtan efter att bilda familj.

Annons

Sannolikt kommer vi att få återuppleva ett tjusigt, kungligt bröllop i Storbritannien – kanske snarare än vi tror.

En hel drös andra tänkbara bröllops-kandidater i Europa finns på vår lista. Titta här bara!

När titlar och pengar gifter sig kan resultatet bli mycket bra. Snygga paret Pavlos av exkungariket Grekland och amerikanska arvtagerskan Marie -Chantal har fem barn. Dottern Marie-Olympia är vacker som en dag och är “hett villebråd” i den kungliga världen.

Olympia-Greece

Enligt Daily Mail är hon Storbritanniens nya “IT-girl” och eftertraktat av gräddans ungkarlar.

Annons
Alexandra luxemburg

Luxemburg-prinsessan Alexandra, 24, har vi fortfarande inte sett med en pojkvän. Men visst håller vi tummarna att det blir nytt, härligt bröllop i storhertigfamiljen inom en snar framtid!

Maria-Laura

Prinsessan Maria-Laura av Belgien, snart 27 år, går fortfarande på bröllop med lillebror Joachim. Vi väntar med spänning på att se en ny kavaljer vid hennes sida snart.

Annons

Längtar efter bröllop

Prins Gustav och sambon Carina Axelsson är knappast purunga, men likväl längtar de efter att kunna gifta sig. Prins Gustav är äldste son till prinsessan Benedikte och prins Richard av Berleburg.

Prins Gustav och Carina Axelsson

En gammal arvstvist hindrar paret från att ingå äktenskap.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, IBL, AOP

 

 

 

 

 

Annons