Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Flytten till Köpenhamn tände kärleksgnistan

17 okt, 2014, 11:03
author
Annons
marie-kyss
marie-6

Man skulle kunna tro att en stor flytt från landsbygd till storstad tär på en familj. Men icke.

Annons

Prinsparet Joachim och Marie av Danmark bevisar nu motsatsen, de verkar lyckligare än någonsin.

Soulmate

I en öppen intervju med Costume Magazine berättar nu prinsessan Marie om familjelivet och hur kärleksfulla de är mot varandra – varje dag. Hon kallar till och med Joachim för sin “soulmate”.

“Får mig att skratta”

Och kärleksförklaringen tar inte slut där. Prinsessan säger dessutom att Joachim alltid får henne att skratta och att de är lika kära som när de gifte sig för sex år sedan.

Pussar barnen

Och att det första hon gör på morgonen är att pussa sina älskade barn.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Marie-34

Marie verkar verkligen tillfreds med det nya livet i Klampenborg.

Annons
Marie-45

Och trots att att det har lämnat anrika Schakenborgs Slott så finns det gott om plats att “hygge sig” i nya lyxvillan. Residenset, som ska ha kostat närmare 45 miljoner kronor, ligger nämligen på 300 kvadratmeter och innehar både terrass och gigantisk pool.

Joachim-hus-ste-2

Men trots att Marie nu sätter ord på det härliga familjelivet är vi inte förvånade. Hon och Joachim verkar alltid så söta mot varandra – och barnen. Deras lycka är svår att missa!

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella pictures, All over press

 

Annons