Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

FN:s generalsekreterare togs emot på slottet

15 maj, 2014, 08:03
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
BanKiMoon-silvia-carl-gustaf-ao

Kung Carl Gustaf och drottning Silvia tog under onsdagen emot Ban Ki moon på Kungliga slottet i Stockholm.

Kung Carl Gustaf och drottning Silvia tog emot  FN:s generalsekreterare Ban Ki-moon i Prinsessan Sibyllas våning på Kungliga slottet i Stockholm under onsdagen. Under hans vistelse i Sverige deltar Ban Ki-moon även i det Globala forumet för migration och utveckling, GFMD, som öppnar den 14 maj.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
BanKiMoon-kungaparet-ao

Det blev en del diskussioner om vem som skulle stå i mitten när det var dags för fotografering. Till slut blev det ändå FN-chefen.

Annons
Silvia-BanKiMoon-ao

En av inledningstalarna är kronprinsessan Victoria. Under mötet träffas kring 450 delegater från 140 länder i Stockholm för att diskutera migration och utveckling.

Läs mer på hovets hemsida här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Patrik Österberg/All Over Press

Annons