Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Följ med Svensk Damtidning bakom kulisserna på kungafamiljens speciella utställning

17 okt, 2016, 11:25
AvJohanna Lejon
I dag är det dags! Om bara några timmar inviger Victoria, Sofia och Silvia utställningen som har en alldeles speciell plats i deras hjärta. Häng med bakom kulisserna.
Annons
H.K.H. Prinsessan Madeleines bröllopsklänning 2013 skapad av designern Valentino Garavani.
H.K.H. Prinsessan Madeleines bröllopsklänning 2013 skapad av designern Valentino Garavani.

Vid 13:00-tiden i dag inviger drottningen, kronprinsessan och prinsessan Sofia utställningen “Kungliga brudklänningar” på Kungliga slottet. Utställningen, som visar de kungliga brudklänningarna 1976-2014, har förstås en alldeles speciell plats i deras hjärtan. Men redan nu kan du som svenskdam.se-läsare hänga med bakom kulisserna på utställningen. På Instagram, och på Instagram-stories, lägger vi löpande upp bilder och filmer från förhandsvisningen av utställningen. I bildspelet nedan ser du ett smakprov av vad vi har att bjuda på.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Kungahuset, Svensk Damtidning.

Annons