Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Följ med till Peru – Svensk Damtidnings utsända är på plats

19 okt, 2015, 16:37
author
Annons
Ellen-NY

Nu är Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård Lindén i Lima, Perus huvudstad, för att följa Victorias och Daniels besök.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har landat i Peru och ska även besöka Colombia. Ellen kommer att följa deras resa och digra program under veckan. I dag har delegationen med kronprinsessparet i spetsen besökt universitetet i Lima och deltagit i ett seminarium om utbildning. Därefter väntade besök vid H&M, möte med presidenten, möte med Ericsson kring M-Commerce och avslutningsvis en mottagning på kvällen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Bilderna är på väg in till redaktionen – så missa inte våra uppdateringar här på sajten!

Foto: David Sica, Stella Pictures

Annons