Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Föräldrafritt och bus för Felix och Nikolai

09 nov, 2011, 11:07
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Vilken trio: två busiga barnbarn och en farfar med barnasinnet i behåll. Det blev en härlig helg utan några andra vuxna som försökte få killarna att hålla sig i skinnet.

Annons

Farfar prins Henrik är verkligen prins Nikolais och prins Felix favorit – och vice versa. Henrik är inte den typen av farfar som tycker det är kul att sitta i sandlådan eller bygga lego med småbarn. Men nu när Joachims söner har vuxit till sig så har de jätteroligt tillsammans.

Pappa Joachim jagade

I helgen fick de följa med farfar på den årliga Hubertusjakten i Dyrehaven. Och det var toppen, tyckte alla. För pappa prins Joachim var på en annan jakt nära Bording på Jylland och i motsats till förra året var inte kronprinsparet och deras barn inte heller med.

Dröja några år

Inga vakande ögon eller stränga händer som försöker hålla styr på busiga killar alltså, bara en snäll farfar som skrattar gott åt alla deras pojkstreck. Men på själva jakten får de förstås inte vara med, det dröjer några år innan dess.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Åström

Foto: Stella Pictures och All Over Press

Läs även:

Joachim och Marie har åkt till Japan››

Marie har berättat för prins Henrik jr att han ska bli storebror››

Alexandra – Jag sjunger i badet››

Annons