Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Förändringen i Chris och mamma Evas relation – svårt att inte bli berörd

25 jul, 2024, 10:00
Victoria Morand
Nu förändras relationen mellan mor och son.
Annons
Johan T Lindwall om Victoriadagen – och Chris blunderBrand logo
Johan T Lindwall om Victoriadagen – och Chris blunder

Att Chris O'Neill nu står stadigt på svensk mark – är det nog ingen som missat!

För ungefär en månad sedan kom prinsessan Madeleine, Chris och barnen hem till Sverige igen efter många år i USA, Florida.

Den svenska kungafamiljen var lyckliga över att få hem sin älskade Madeleine igen – men hur ser det egentligen ut för Chris och hans familj angående flytten?

Carl Philip, Sofia, Madeleine och Chris under Victoriadagen.Jonas Ekströmer/TT

Kommer närmare mamma Eva

Någon som är glad att hennes son flyttat till Sverige är säkerligen Chris mamma Eva O'Neill eftersom att de nu kommer bo mycket närmare varandra.

Annons

Idag bor Eva O'Neill i Österrike men hon har även bott länge i London. Nu slipper hon långa flyg till och från USA och jetlag för att träffa sin familj.

Detta betyder att både Eva men även Madeleine, Chris och barnen får det enklare till att hälsa på varandra – och göra upp för all tid dem varit utan varandra under åren i USA.

Vackra Madeleine!Jonas Ekströmer/TT

Att vara tillbaka i Sverige har också gett prinsessan Madeleine chansen att delta mer aktivt i familjeaktiviteter och offentliga evenemang tillsammans med resten av de kungafamiljen!

Annons

Under sommaren har hon redan spenderat mycket tid med sin familj, inte minst i samband med firandet av Victoriadagen på Öland.

Utan hon har också njutit av konserter på Solliden Sessions och Borgholms slottsruin – vilket har förstärkt banden till både familjen och det svenska folket.

Men just när Chris återförenas med sin familj och sin mamma, det återstår helt enkelt att se – men det kanske är närmre i tiden än vad vi tror!

Bild: TT

Annons