Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Förbudet mot prinsessan Sofia – nu stoppas hon

29 aug, 2024, 16:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Nu kommer sanningen upp till ytan kring vad prinsessan inte får göra.
Annons
Här stjäl Estelle och Sofia showen på stjärnans konsert!Brand logo
Här stjäl Estelle och Sofia showen på stjärnans konsert!

Det vankas bröllop i helgen och inte är det vilket bröllop som helst – det norska spektaklet som länge varit omtalat intresserar just nu en hel värld!

Vi har mycket att se framemot när det är prinsessan Märtha Louise och Durek Verett som rattar showen!

Men med en stor show kommer stort ansvar – nu offentliggör paret vilka riktlinjer gästerna måste förhålla sig till, något som även påverkar våra kungliga medlemmar.

Snart dags för bröllop! Pontus Lundahl/TT

I helgen går Gerianger i Norge från en lugn och avslappnande tätort till en plats med kungligheter, spex, blommor, kärlek och fest. De 25o invånare som just nu bor där kommer behöva dela med sig av den vackra naturen, men bara för en helg såklart.

Annons

Prinsessans och shamanens bröllop har uppmärksammats i både nationell och internationell press och redan ikväll startar den första festen!

Paret har vänner över hela världen och många av gästerna som bjudits har därav rest långt för att närvara under ceremonin. Men nu kommer paret med riktlinjer för de bjudna.

Prinsessan Sofia påverkas av riktlinjen

Norges vackra natur är inget att skämta bort och har man rest enda till Gerianger kanske man vill plåta en bild på de vackra vyerna – men icke!

Märtha Louise och Durek tvingar nu gästerna till tystnad, och prinsessan Sofia som vanligtvis gillar att ta bilder, får lägga undan mobilen.

Foto – nej tack! Mikael Fritzon/TT

– Anledningen till "fotoförbudet" bland gästerna är förmodligen för att brudparet har sålt de exklusiva bildrättigheterna till den brittiska kändistidningen Hello! – och det amerikanska tv-bolaget Netflix. Om det blir för många "läckor" av bilder kommer troligen summan paret får att minska, säger en källa till Se og Hør.

Annons

Varken mobiltelefoner eller kameror kommer därav vara tillåtna under helgen – detta för att alla ska få en trygg och fantastisk vistelse.

Vi får hoppas att vår svenska kungafamilj får chansen att plåta en bild innan de kommer dit då!

Bild: TT

Annons