Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Förlovningen är bekräftad! Familjen informerades om förlovningen igår

24 feb, 2009, 06:47
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
I söndagskväll informerades statsministern och igår kväll fick den närmaste familjen reda på att det blir förlovning mellan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling.
Annons

Igår kväll informerades hela den närmaste familjen om kronprinsessan Victorias och Daniels förlovning.

– Kungen ville att hela familjen och de närmaste släktingarna skulle känna till nyheten innan medierna fick reda på det, berättar en källa för Svensk Damtidning.

Lyckan är såklart stor hos hela släkten och gratulationer har nått Victoria och Daniel sedan igår kväll. Klockan 13.00 håller regeringen och kungen konselj på slottet och vid den tidpunkten kommer hovet att skicka ut det efterlängtade pressmeddelandet. Nu är det äntligen dags för kunglig förlovning!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Av Jenny Alexandersson

Foto: IBL

Annons