Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Först barnkalas sedan kunglig jakt för prins Joachim

11 jan, 2013, 15:07
author
Annons

Så här glada var prins Joachim och prinsessan Marie när de uppvaktade Frederiks och Marys tvillingar på tvåårsdagen häromdagen.

Vi berättade i veckan om prins Vincent och prinsessan Josephine som fyllde två år. Det blev ett festligt barnkalas med tårta, uppvaktande släktingar och en hel drös med presenter. Tvillingarnas farbror, prins Joachim, och hans hustru, prinsessan Marie, bar på en stor påse från leksaksvaruhuset “Toys R us”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons
Annons

Kunglig jakt

Ett par dagar senare dök prins Joachim och prins Henrik upp i Gribskov för kunglig jakt.

Frisk luft

Gribskov är en skog på norra Själland i Danmark. Den är med en yta på ca 56 kvadratkilometer den fjärde största skogen i landet.

Signalrött

Prins Henrik bar sina knallröda strumpor dagen till ära. Han matchade med polotröja i samma färg. Man måste ju säga att den danske prinsen har känsla för stil vad gäller jaktkläder.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

 

Läs mer:

Mary ser dubbelt>>

Annons